Ez vonatkozik rád, ha alkalmanként árulnál a Zsibogón!

Amennyiben kedveled a Zsibogó hangulatát és olyan terméked van, amellyel csak alkalmanként jelennél meg mint árusító, erre is megvan a lehetőség. Így akkor is csatlakozhatsz hozzánk egy-egy napra, ha messzebbről érkezel, a saját kezeddel állítod elő a termékeidet vagy máshol van az állandó árusító helyed.

Fontos tudnod, hogy a piac területére kizárólag olyan őstermelő, kistermelő és kerekedő végezhet kereskedelmi tevékenységet, aki a belépéskor hozzájárulását adja a személyes adatainak a jogszabályban előírtaknak megfelelő kezelésére. Vagyis azzal, hogy megfizeted a helypénzt, beleegyezel a nyilvántartásba vételbe is.

Hogy működik az asztalbérlés?

Az üzemeltető a szerződésben meghatározott számú asztalt bocsát a rendelkezésedre, vagyis, a területen kívül nem pakolhatod le sem az árucikkeidet, sem pedig a göngyöleged, ugyanis ez már pótterületnek minősül, ez pedig csak külön kérésre, az asztalok mögötti részen kérvényezhető.
Fontos, hogy a termékeidet úgy kell elhelyezni, hogy a többi árusító portékáját ne takard el, figyelemfelkelő táblát kihelyezni pedig csak az üzemeltető írásos engedélyével van lehetőséged.

Nem mindegy, mikor és hogyan foglalod el az asztalokat!

Ha alkalomszerűen árulnál, akkor fontos tudnod, hogy a szabadon maradt asztalokat reggel 7:30 után tudod elfoglalni, amelyet a termékeid elhelyezésével tudsz jelezni. Ha mégis vita támadna ennek kapcsán egy másik árusítóval, mindig az üzemeltető dönti el, kinek van igaza. Fontos, hogy a fentebb jelölt időpontig maximum két asztalra tarthatsz igényt, ezt követően viszont ez nem esik korlátozás alá.

Ha odafigyelsz mindezekre, hamar megszereted ezt a helyet és garantáltan szívesen árulsz majd itt.

Természetesen érdemes elolvasni a teljes házirendet is, amelyet ide kattintva tudsz megtekinteni.

http://kozteruletfelugyelet.hu/LinkClick.aspx?fileticket=-wd2VP9MVaY%3d&tabid=160