Általános szabályok, amelyek szerepelnek a Zsibogó házirendjében!

Ha szeretnél árusítóként részt venni a Zsibogó életében, fontos tisztában lenned a házirendben foglaltakkal, ez alapján ugyanis eldöntheted, állandó bérlő vagy alkalmi árusító lennél inkább, sőt, a szabályok ismeretével naprakészen érkezhetsz a helyszínre és nem kell tartanod a meglepetésektől sem.

Lényeges tudnod, hogy a piac területére kizárólag olyan őstermelő, kistermelő és kerekedő végezhet kereskedelmi tevékenységet, aki a belépéskor hozzájárulását adja a személyes adatainak a jogszabályban előírtaknak megfelelő kezelésére. Vagyis azzal, hogy szerződést kötsz a helyszínnel, beleegyezel a nyilvántartásba vételbe is.

Mikor van nyitva a Zsibogó?

Minden nap 6 órától 18 óráig tart nyitva, munkaszüneti napokon pedig zárva tart, vagyis ehhez kell igazítanod a saját nyitvatartásodat is függetlenül attól, hogy állandó vagy alkalmi árusítóként vagy jelen.

Fontos tudnod, hogy ellenőrizhetnek!

A Zsibvásár rendjét, az ott árusítókat és a forgalomba hozott termékeket, valamint a jogszabályokba foglaltak betartását a jegyző, a piacfelügyelet, a jegyző, a közterület felügyelő, más ellenőrzésre jogosult hatóságok és a területi gazdasági kamarák is végezhetik. Szabálytalanság esetén először figyelmeztetésre kerül sor, majd ha ez eredménytelen, megteszik a szükséges intézkedéseket.

Állandó bérlőként éves parkolóbérletet is válthatsz!
A bérlők számára az árufeltöltés a parkolóból történik, kijelölt időpontja délelőtt 6 és 8 óra között, az árucikkek elszállításának ideje pedig délután pedig 12 és 18 óráig tart. Ilyenkor akkor is behajthatsz bérlőként a parkolóba ha nincs megváltott bérleted, azonban a helyszínt mindenképpen időben el kell hagynod. Ha napközben mégis szükség van arra, hogy behajts a területre, a lehető legrövidebb időn belül el kell hagynod a parkolót. Ha elkerülnéd az ezzel járó esetleges kényelmetlenséget vagy feszültséget, érdemes éves parkolóbérletet váltanod, így szabadon használhatod ki az autód nyújtotta lehetőségeket.

Ha állandó bérlőként szeretnél jelen lenni a Zsibogó életében, ide kattintva elolvashatod, mit érdemes tudnod. Amennyiben alkalmanként árulnál, itt gyűjtöttük neked össze a fontos tudnivalókat.

Ha odafigyelsz mindezekre, hamar megszereted ezt a helyet és garantáltan szívesen árulsz majd itt.

Természetesen érdemes elolvasni a teljes házirendet is, amelyet ide kattintva tudsz megtekinteni.

http://kozteruletfelugyelet.hu