Juss el a Zsibogóra könnyedén!

Ha úgy döntöttél, itt az ideje, hogy te is kilátogass a Zsibogóra és megtapasztald ezt a semmihez sem hasonlítható élményt, akkor itt az ideje felkerekedned. Annak érdekében, hogy könnyedén ide találj, összegyűjtöttük neked a különböző útvonalakat. A pontos címünk: Debrecen, Vágóhíd u. 10-12.

Ha tömegközlekedéssel jönnél
Akár a Széna tér, akár a Doberdó utca irányából indulsz, a 15Y jelű busz lesz számodra a nyerő, amelyről a Vágóhíd utca megállónál kell leszállnod.

Szintén megállnak itt a 30, valamint 30A jelű buszok is, amelyekre a Holló László sétány, valamint a Bánk irányából is fel lehet szállni. Az útvonal érinti a Nagyállomást is, ahova villamossal vagy akár az A1 jelű autóbusszal is eljuthatsz. Az utóbbi egy ingyenesen igénybe vevő buszjárat, amely a Segner térről indul és az Auchan Áruházig közlekedik.

Ha autóval jönnél
Kocsival érkezhetsz a Wesselényi utca irányából, amelyről rákanyarodhatsz a Vágóhíd utcára, eljuthatsz hozzánk a Galamb utca felől közelítve, de a Hétvezér utca felé indulva is könnyedén megtalálod a Zsibogót. Érdemes a 47.522479, 21.651437 GPS koordináta alapján tájékozódnod! Fontos, hogy a Zsibvásár előtt fizető parkoló található, amely használatáért minden nap 5:30-tól 14 óráig szükséges díjat fizetned. Ez személygépkocsi, motorkerékpár és quad számára 180 forint óránként. Ugyanez az összeg tehergépkocsi esetén 150 forint, míg autóbusznál 360 forint.

Ha biciklivel jönnél
Ha kerékpárral jönnél, a belső parkoló felé érdemes venned az irányt, itt megtalálod a bicikli tárolót. A bejáratnál indulj tovább a sorompó felé, amelyen áthaladva megtalálod a tárolót. Miután biztonságba helyezted a járgányodat, nem kell újra körbe menned, itt egy átjárón keresztül kényelmesen besétálhatsz a piac területére.